Activiteit

Kom je vanmiddag ook naar Bert Heerink&André Becker in De Noot in Hoogland?

zondag 5 februari 2023 , 16:00 - 23:55 uur

Vanmiddag (zondagmiddag 5 februari)  treden de geweldige artiesten Bert Heerink en André Becker  op in De Noot in Hoogland.

Bert Heerink

Zanger Bert Heerink werd in de jaren ‘80 bekend als de zanger van de rockband Vandenberg en scoorde toen de wereldhit ‘Burning Heart’. Daarna bleef hij doorlopend muzikaal scoren, o.a. met de Top 10 hit ‘Juli July’, als frontman van Kayak en als vertolker van klassieke nummers uit de Disney kraker “Tarzan”. Hij  werkte ook  met grote orkesten, zoal het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en het Noord Nederlands orkest. Recent was Bert zanger bij Jan Akkerman’s My Brainbox en Pink Floyd Project en toert hij momenteel met Heroes of Rock en Classic Country

André Becker

Bij Pink Floyd Project ontmoette Bert Heerink  André Becker, gitarist en ‘geestelijk vader’ van Pink Floyd Project. Deze band steeg in korte tijd tot grote hoogte en wordt al enkele jaren gezien als een van de beste Pink Floyd tributesbands van Europa. Andre scoorde in 2012 een hit met de Oostenrijkse zanger Falco Luneau en speelde onder meer met Waylon en Van Dik Hout.

Deze bekender artiesten wil je toch niet missen?

Op onderstaande website vindt je alle informatie over De Noot.

-1-

Kosten toelichting
De entree bedraagt € 7,50 per persoon
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: