Activiteit

Highland Rally op 4 juni

zondag 4 juni 2023 , 9:30 - 18:30 uur
Illustration

Op zondag 4 juni organiseert de Lions Club uit Hoogland samen met die uit Vathorst de ‘Highland Rally’. Dit jaarlijks terugkerende evenement heeft tot doel een bepaald maatschappelijk project te steunen en om de deelnemers een mooie dag te bezorgen. Dit jaar krijgen de CliniClowns steun. Doelen die in de afgelopen jaren zijn gesteund: Voedselbank, Zomercarnaval voor mensen met een verstandelijke beperking, het Jeugdsportfonds en Stichting Parentshouses.

De Highland Rally is een jaarlijks terugkerend evenement, steeds rond eind mei/begin juni, waarbij de organisatie tot en met 2022 geheel in handen was van Lions Hoogland. Vanaf 2023 wordt de Highland Rally mede georganiseerd door Lions Vathorst. De organisatie bestaat naast leden van de Lions Clubs, uit vrijwilligers en uit sponsoren. 

Beleef het mee
Bent u een autoliefhebber die het leuk vindt om deze hobby te combineren met een bijdrage aan de maatschappij? Lijkt het u leuk om een goed georganiseerde dag te beleven, vol met sportieve en verrassende elementen? Doe dan mee met de Highland Rally voor het goede doel! Op 4 juni wordt de achtste editie van de Highland Rally verreden. Van 2020 tot en met 2022 hebben er, door de COVID-19 pandemie, helaas geen edities plaats kunnen vinden. De Lions Club hoopt u daarom nu (op)nieuw te mogen begroeten!

Voor meer informatie: 
* Highland Rally

Deel dit: