Activiteit

Alzheimerdag 2023. Loop of fiets je vandaag ook mee in Amersfoort?

zaterdag 23 september 2023 , 9:45 - 17:00 uur

Vandaag (zaterdag 23 september) is de HerinneringenRit om personen met Alzheimer te steunen. Je kunt kiezen of je gaat fietsen of wandelen.

Dit evenement start bij het Leerhotel Het Klooster, Daam Fockemalaan 10, 3818 KG Amersfoort, waar je vanaf 8.30 uur welkom bent. De wandel- of fietstocht start om 9.45 uur.

Fietsen: Je kunt kiezen uit 3 fietsafstanden. Dit zijn 40, 80 of 120 kilometer. De route is samengesteld met fietslussen. Na 40 kilometer kom je weer bij het startpunt (Leerhotel) en kan je starten voor de volgende 40 kilometer via een andere route.

Wandelen: Er is ook een wandeltocht van 15 kilometer

Een ideale rust- en ontmoetingsplek voor alle deelnemers en supporters. Je kunt vandaag genieten in een festivalachtige sfeer van optredens, leuke activiteiten en catering. Gelegen in het prachtige groen van Amersfoort en geniet van jouw tocht langs de mooiste plekken van de omgeving.

Uiteraard bezoeken alle fietsers en wandelaars de Onvergetelijke Kilometer. Hét hoogtepunt van het evenement volgens de deelnemers van vorig jaar.

Je kunt een uniek geel HerinneringenRit-shirt aanschaffen, waarop je kunt laten weten voor wie jij meedoet. 

Je krijgt een medaille in de vorm van een vergeet-me-nietje: een Onvergetelijke Prestatie verdient natuurlijk een Onvergetelijke Herinnering.

Alle informatie vind je op onderstaande website.

-1-

Locatie
Een bericht voor iedere Hooglander
Kosten toelichting
Zie website
Illustration
 
Deel dit: