Bericht

Inloopspreekuur voor reconstructie Engweg en omgeving voortaan op dinsdag

Geplaatst op 29 augustus 2022, 09:59 uur
Illustration

Het Bouwteam Engweg en omgeving is weer hard aan het werk in Hoogland. Er wordt gewerkt aan de bestrating in de Eikenlaan em het vervangen van de riolering in de Berkenlaan. Dit kan leiden tot vragen, opmerkingen of klachten. U kunt hiermee terecht tijdens het tweewekelijkse inloopspreekuur in Dorpshuis de Neng, tussen 11.30 en 12.30 uur.

Het inloopspreekuur was altijd om de week op de donderdag, maar is na de zomervakantie verhuisd naar de dinsdagochtend. Het tijdstip blijft hetzelfde.Tijdens het inloopspreekuur is er een iemand van het bouwteam aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Spreekuur
Het spreekuur is de komende maanden op de volgende data:
– 6/9
– 20/9 
– 4/10
- 18/10
- 15/11
- 29/11
– 13/12
– 27/12

Het kan zijn dat een inloopspreekuur uitvalt, bijvoorbeeld in de kerstvakantie. Dit wordt op tijd gecommuniceerd via de BouwApp.

Andere manieren van contact
U kunt het Bouwteam ook op andere manieren bereiken. Bijvoorbeeld via het e-mailadres engweg@duravermeer.nl en via de eerder genoemde  BouwApp. Download hiervoor de Dura Vermeer BouwApp via de App Store of Google Play. Selecteer het project ‘Engweg & omgeving’ en klik op het sterretje om deze favoriet te maken.

Verder worden boodschappen gecommuniceerd en worden tekeningen gedeeld in de expositieruimte van Dorpshuis de Neng en op de website van de Vereniging Dorpsbelangen Hoogland.

Lees ook:
* Reconstructie Engweg en omgeving

Deel dit: