Bericht

Nieuwe site online van Katholiek Amersfoort

Geplaatst op 30 maart 2021, 19:21 uur

 

Op Palmzondag (28 maart) is de nieuwe site van katholiekamersfoort.nl “live” gegaan. De huidige site werd rond Pasen 2015 in gebruik genomen en was aan vernieuwing toe. Eric van den Berg en zijn medewerkers van ISImedia hebben deze website gebouwd.

Belangrijkste verschil met de oude site is, dat de toegang tot het gedeelte van de diverse geloofsgemeenschappen directer is geworden en de leesbaarheid van de berichten is verbeterd. De site is overigens niet nog niet helemaal “af”. De geloofsgemeenschappen zijn zelf verantwoordelijk voor de vulling van hun eigen deel en de ene geloofsgemeenschap is daarin iets verder dan de andere. De komende tijd zal de site steeds iets completer worden.

Op dit moment zijn er nog wat kinderziektes maar er wordt achter de schermen druk gewerkt om dit op te lossen.

Het Eucharistisch Centrum, de Sint Martinuskerk, heeft ook een nieuwe layout, enz. gekregen. Al het laatste nieuws van deze passieweek is te lezen onder het kopje Martinusberichten. Zo leest u hier al het nieuws over de vele vieringen die vanaf Witte Donderdag zijn. Vindt hier het overzicht van alle vieringen Voor alle Martinusberichten klik hier en u vindt alle edities.

 

 

 

Illustration
 
Deel dit: