Bericht

Stadsberichten van donderdag 16 maart + aanvulling 17-3-2023

Geplaatst op 16 maart 2023, 12:30 uur

Via internet maakt de gemeente Amersfoort iedere week bekend op welke plaatsen in Hoogland binnenkort iets gaat gebeuren, bijvoorbeeld iets bouwen of verbouwen, het verwijderen van asbesthoudend materiaal,  het plaatsen van een hekwerk, het kappen van een boom, het blokkeren van een weg, het houden van een festiviteit, het lozen van grondwater.

Als bezwaar maken mogelijk is dan kun je bij de gemeente Amersfoort (op het gemeentehuis of via de website) of via internet (website: Overheid.nl) meer informatie over het betreffende onderwerp krijgen en de manier waarop je bezwaar kunt maken.

Team HooglandSamen heeft op internet 4 bekendmakingen voor deze week gevonden.

Eerste bericht donderdag 16 maart 2023:

Breeland 91: Verleende Vergunning tijdelijk gebruik van de weg, plaatsen van een container van 3 april t/m 3 mei 2023. Bezwaar maken is mogelijk

De Koop nabij nummer 118:  Verkeersbesluit: het aanwijzen van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken. Bezwaar maken is mogelijk.

Aanvulling vrijdag 17 maart 2023

Zeldertseweg 58: Ontvangen aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een mantelzorgwoning op het perceel. Kennisgeving. Bezwaar indienen is niet mogelijk.

Het Welvaren 12: Ontvangen aanvraag omgevingsvergunning voor het wijziging op de eerder verleende vergunning OVR 1034680 op het perceel. Kennisgeving. Bezwaar indienen is niet mogelijk.

-1-

Illustration
 
Deel dit: