Bericht

Verslag Musical The Wiz in de Flint op

Geplaatst op 19 april 2023, 08:52 uur
Illustration

21 februari 2023

Uitgevoerd door leerlingen van de Amersfoortse Berg Na een wat rommelige start en een korte voorbereiding (ik hoorde pas 25 januari dat de musical in februari gespeeld zou worden) heb ik het eerste contact met Michiel Heeneman (muziek leraar van de school) op 31 januari gehad. Hij vond het een heel leuk en goed idee en wilde er alles aan doen, om het voor onze Zonnebloem gasten een leuke en gezellige avond van te maken.

Na wat mail contact en een telefonische afspraak, (elkaar echt ontmoeten lukte niet) en op de dag van de uitvoering lag hij in het ziekenhuis, is het toch gelukt om een leuke avond te organiseren mede met behulp van
het personeel van de Flint. Michiel heeft de contacten met de Flint voor ons geregeld wat perfect voor elkaar was. We hadden een eigen hoekje waar wij onze gasten konden ontvangen, dichtbij de ingang van de theaterzaal. In de zaal hadden we gereserveerde plaatsen bij elkaar en ook weer dicht bij de uitgang. We mochten van de Flint ons eigen drinken en wat lekkers meebrengen, zodat we in de pauze lekker konden blijven zitten.  

Onze chauffeurs hebben 11 gasten voor ons opgehaald en mochten ook blijven. In totaal waren we toen met 18 personen. In de pauze werd iedereen voorzien van een sapje of watertje met blokjes kaas en plakjes worst en wat snoep en koek. Gelijk hoorden we de enthousiaste verhalen dat men het geweldig vond. Ook werd er waardering uitgesproken naar de school toe, hoe knap men het vond om dit te doen met zoveel leerlingen. Even over 22.00 uur was het spektakel afgelopen en voordat alle bedankjes op het podium waren gedaan hadden de chauffeurs de auto’s al opgehaald en konden de eerste gasten huiswaarts gaan.

Ondanks wat strubbelingen was het een geslaagde avond en iedereen heel enthousiast. Met dank aan allen die geholpen hebben: 
De mensen en leerlingen van de Scholengemeenschap Amersfoortse Berg, De mensen werkzaam in de Flint, stonden ons met raad en daad te hulp.

Illustration
 
Deel dit: