Bericht

Stadsberichten van donderdag 25 mei 2023 + aanvulling 26 mei.

Geplaatst op 25 mei 2023, 09:57 uur

Via internet maakt de gemeente Amersfoort iedere week bekend op welke plaatsen in Hoogland binnenkort iets gaat gebeuren, bijvoorbeeld iets bouwen of verbouwen, het verwijderen van asbesthoudend materiaal,  het plaatsen van een hekwerk, het kappen van een boom, het blokkeren van een weg, het houden van een festiviteit, het lozen van grondwater.

Als bezwaar maken mogelijk is dan kun je bij de gemeente Amersfoort (op het gemeentehuis of via de website) of via internet (website: Overheid.nl) meer informatie over het betreffende onderwerp krijgen en de manier waarop je bezwaar kunt maken.

Team HooglandSamen heeft op internet 6 bekendmakingen voor deze week gevonden.

Donderdag 25 mei 2023.

De Boskamp 74: Verleende omgevingsvergunning voor het Kappen van 1 conifeer op het perceel. Bezwaar maken is mogelijk.

Kolkrijst 57: Ontvangen aanvraag omgevingsvergunning voor het kappen van 1 esdoorn op het perceel. Kennisgeving. Bezwaar indienen is niet mogelijk.

Aanvulling: vrijdag 26 mei 2023.

Schrijnwerkerlaan 40: Verleende omgevingsvergunning voor het kappen van 1 goudiep en 1 spar op het perceel. Bezwaar maken is mogelijk.

Bunschoterstraat 21A: Ontvangen aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een overkapping op het perceel.  Kennisgeving. Bezwaar indienen is niet mogelijk.

Zevenhuizerstraat 36: Verlenging beslistermijn voor de aanvraag vergunning voor bouwen van een erfafscheiding, een berging en een overkapping op het zijerf op het perceel. Kennisgeving. Bezwaar indienen is niet mogelijk.

Van Loenerf 9: Ontvangen aanvraag omgevingsvergunning voor het kappen van 1 spar op het perceel. Kennisgeving. Bezwaar indienen is niet mogelijk.

-1-

Illustration
 
Deel dit: