Bericht

Welkom bij Koffie Thee Lokaal Delicious: Klaar voor het Najaar!

Geplaatst op 13 oktober 2023, 12:37 uur
Illustration

Beste klanten,

Het najaar is gearriveerd en bij Koffie Thee Lokaal Delicious zijn we er helemaal klaar voor! Sommige klanten dachten dat de winkel dicht ging maar dit is zeker niet het geval! Na onze overname op 1 juli hebben we de winkel een frisse touch gegeven. We hebben niet alleen het vertrouwde gevoel behouden, maar ook enkele vernieuwingen aangebracht. 

Onze nieuwste aanwinsten zijn de prachtige Jura machines, de beste kwaliteit koffiemachines voor thuis en op kantoor. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we tal van nieuwe producten aan ons assortiment toegevoegd waarvan we zeker weten dat jullie er dol op zullen zijn!

Chocoladeliefhebbers opgelet! Onze winkel is nu gevuld met de meest verrukkelijke chocolade en bonbons die je maar kunt bedenken. De herfstchocolade en Canolli’s waren zo populair dat ze over de toonbank vlogen! Gelukkig hebben we nog wat kunnen bijbestellen. Onze Sinterklaaschocolade en chocoladeletters zijn al gearriveerd, mocht je een bestelling willen plaatsen wacht niet te lang!

Wij zijn enorm dankbaar voor de positieve reacties die we hebben ontvangen, en onze Elise is oprecht blij met jullie enthousiasme en vriendelijke woorden. Jullie warme ontvangst doet ons zich hier thuis voelen. We zullen er alles aan blijven doen om jullie te verrassen en te verwennen met de beste koffie, thee en chocolade!

En laten we de feestdagen niet vergeten. Als je op zoek bent naar het perfecte kerstgeschenk, zijn wij er om je te helpen. We hebben een breed scala aan prachtige geschenkideeën die zeker in de smaak zullen vallen.

Je bent van harte welkom in onze vernieuwde winkel op Kraailandhof 21, waar we je graag begroeten met een glimlach en een warme kop koffie of thee. Neem ook een kijkje op onze website www.ktl-delicious.nl voor meer informatie en laatste updates.

Ben je onderweg en heb je behoefte aan een oppepper? Onze heerlijke coffee to go staat klaar vanaf slechts €1,95. Perfect om je dag een boost te geven!

Tot snel in Koffie Thee Lokaal Delicious, waar de (zoete)smaak van het najaar op je wacht!

Hartelijke groeten,

Elise, Marit en Paul

Documenten
Deel dit: