Project
Idee

Bruggen Kabof

Geplaatst op 16 juli 2020, 14:53 uur

De gemeente is op de Kabof begonnen met de voorbereidingen voor het vervangen van twee houten bruggen (de gele cirkels in de afbeelding).Deze twee bruggen zijn inmiddels veertig jaar oud. Het hout begint slecht te worden. Daarom gaan wij de bruggen vervangen. Naar verwachting gebeurt dat in de komende winter. De komende weken worden voorbereidingen getroffen, zoals boringen voor grondonderzoek en worden bewoners betrokken bij het kiezen van een ontwerp.

Toelichting

Het plan is dat de nieuwe bruggen dezelfde breedte krijgen met een voetpad en fietspad op de ene brug en alleen een voetpad op de andere brug. De functie van beide bruggen blijft dus gelijk. 

Voor de nieuwe bruggen hebben wij verschillende ontwerpen laten maken waaruit de bewoners van Kabof binnenkort een keuze mogen maken. De keuze met de meeste stemmen wordt vervolgens uitgevoerd. Volgende maand krijgen deze bewoners van ons een nieuwe brief met meer informatie over de ontwerpen en de stem-procedure.
 

Heeft u vragen over dit project? Neem dan contact op met adviseur leefomgeving Linda Wisselink op telefoonnummer 14 033 of per e-mail op l.wisselink@amersfoort.nl.

Doelgroep
Volwassenen
Gewenst resultaat 
Twee nieuwe bruggen
Illustration
 
Deel dit:
Verantwoordelijke organisatie
Betrokken locaties