Aanbod

Lichaamsgerichte therapie bij depressie en angst

Psycholoog/Psychotherapie, Alternatieve geneeswijze , Coaching (persoonlijke ontwikkeling)

Als je niet lekker in je vel zit, misschien zelfs depressief bent of kampt met angsten, is het soms een hele klus om daar weer uit te komen. Je draait rond in cirkeltjes, blijft piekeren, malen, analyseren, je zorgen maken. Of je blijft maar verdrietig, angstig, somber, zonder dat het beter wordt. Op zo'n moment is het fijn als iemand even met je mee kan kijken. Om wat handvaten te krijgen die je kunnen helpen.

Ben jij er aan toe om iets te gaan veranderen aan je situatie?

Neem dan eens contact op voor een vrijblijvende intake. De kracht van mijn therapie zit in het feit dat ik op twee vlakken tegelijk werk: het hoofd én het lichaam. Aan de ene kant: welke gedachten, overtuigingen, belemmeren je? Ondermijnen je energie, levenslust en vitaliteit? Soms zijn deze zo onbewust dat je ze zelf niet eens door hebt. Aan de andere kant: het werken met je lichaam, dat je een uitweg biedt, een kans. Je lichaam geeft namelijk vaak precies aan wat er gaande is. De kunst is om te luisteren. Een kans om jezelf beter te gaan begrijpen en een dieper en liefdevoller contact met jezelf te gaan ervaren. Weer vertrouwen te krijgen in jezelf en in het leven. En uiteindelijk weer met meer vreugde en energie je dagelijks leven te leiden.

Ik begeleid al ruim 13 jaar mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik heb me in deze tijd gespecialiseerd in het werken met vrouwen en in de specifieke thema's en uitdagingen die met name vrouwen tegen komen. Mannen zijn echter ook welkom in mijn praktijk.

Meer info? Kijk eens op mijn website www.kloppendhart.nl of neem gerust contact op: mirjam@kloppendhart.nl / 06-15314957. 

leeftijd 
vanaf 15 jaar
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 17 november 2020, 13:07 uur
Deel dit: