Activiteit

Doe mee met het openbaar vervoer!

woensdag 5 oktober 2022 , 13:30 - 15:00 uur
Illustration

Speciaal voor senioren organiseren OV-ambassadeurs een informatiebijeenkomst in HOOGLAND.

“Door de dia’s en de vele voorbeelden is een wereld voor me open gegaan! Ik weet nu hoe ik het maken van een treinreis moet aanpakken” Mia, 73 jaar.

Wanneer:    Woensdag 5 oktober 2022
Hoe laat:     13.30 uur en eindigt uiterlijk om 15.00 uur.
Vanaf 13.15 uur staat koffie en thee klaar.
Waar:        Dorpshuis de Neng, Engweg 7, Hoogland

OV-ambassadeurs geven tijdens deze bijeenkomst informatie over reizen met bus en trein.
OV-ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen. Zij vertellen over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en het in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook verstrekken zij informatiemateriaal. Deelname is kosteloos.

Meer informatie
De gemeentes Amersfoort, Baarn, Soest en Woudenberg vinden het belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen. Daarom maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar activiteiten organiseren in diverse gemeenten. Naast informatiebijeenkomsten en proefreizen, organiseren zij ook inloopspreekuren. Tevens is er een telefonisch OV-spreekuur.
Kijk op www.doemeemethetov.nl voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten. Voor vragen kunt u bellen naar 038-4540130, of een e-mail sturen naar: info@doemeemethetov.nl
U kunt ook gebruik maken van ons telefonisch spreekuur op maandag t/m donderdag tussen 9.00 – 12.00 uur via telefoonnummer 033-208 23 80

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

Locatie
Dorpshuis De Neng
Kosten
Gratis
Doelgroep
Speciaal voor senioren
Deel dit: