Activiteit

Herhalingscursus reanimatie/AED voor burgerhulpverleners ma 17 juni 2024

maandag 17 juni 2024 , 19:00 - 21:30 uur
Illustration

Bij een hartstilstand telt elke seconde. Daarom roept de 112-meldkamer ook burgerhulpverleners op die vlak bij het slachtoffer wonen of werken om eerste hulp te verlenen totdat de hulpdiensten er zijn. Daarmee vergroten de overlevingskansen van het slachtoffer.

Er zijn, na Corona, te weinig burgerhulpverleners om overal tijdig eerste hulp te bieden.

Heb je een verlopen reanimatiecertificaat, volg dan een herhalingscursus, waarin je ook leert een AED te gebruiken, en meld je daarna aan bij het landelijke oproepsysteem Hartslagnu of verleng je bestaande inschrijving.

Word je burgerhulpverlener na de cursus of verleng je je inschrijving bij HartslagNu, dan krijg je je cursusgeld volledig terug (dankzij subsidie van de gemeente Amersfoort). 

Op deze datum, om 18:30 uur, is er ook een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor een checkup: dit is bedoeld voor ervaren burgerhulpverleners die hun certificaat willen verlengen zonder een volledige cursus te volgen. 

Boek nu!  Dit kan hier: reacursus.nl
 

Locatie
Apostolisch Genootschap, Meridiaan 39, Amersfoort (ingang zijkant aan de Sextant)
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Eur 30 met volledige restitutie als je je daarna aanmeldt als burgerhulpverlener met woonplaats in de gemeente Amersfoort of een bestaande inschrijving verlengt
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar

Deel dit: