Bericht

Mooie opbrengst verkoop van Hooglandse Streekprodukten voor de Voedselbank.

Geplaatst op 1 november 2020, 12:59 uur

Afgelopen vrijdagmiddag 30 oktober, hebben Ad van Dijk en Margreet Gorter een cheque overhandigd aan Cieka Galenkamp. Zij is Hoofd intake & casuïstiek bij de Voedselbank Amersfoort. Ad en Margreet zijn twee nauw betrokken vrijwilligers bij de Geloofsgemeenschap Sint Martinus. Op deze middag werd aan Cieka Galenkamp een cheque van € 400,-- overhandigd. Dit bedrag is tot stand gekomen door de verkoop van Hooglandse Streekprodukten voor de Voedselbank. Het idee daarvoor is begin Augustus ontstaan middels een oproep in het martinusbericht van de geloofsgemeenschap Sint Martinus. In dit blad werd een oproep gedaan aan de parochianen opgeroepen om te Delen van onze overvloed middels het verkopen van diverse Hooglandse streekprodukten. Nadat de cheque met het geweldige bedrag werd uitgereikt aan Cieka Galenkamp, spraken we met een van hen.

“Dit maakt mij trots”
Margreet Gorter was deelde coronaproef de waardecheque met Cieka. Zij mocht de voorkant los scheuren om deze geweldige opbrengst te onthullen. Zij  was onder de indruk van dit moment en na afloop gaf zij de volgende reactie: “Dit maakt mij trots dat we als kerk voor anderen over hebben. De streekprodukten waren veelal zelf gemaakt of waren afkomstig van een volkstuin. Ik vind dit bijzonder en hoop dat dit een navolging mag hebben.”

Na deze reactie van margreet gaf Cieka Galenkamp nog een korte reactie: “Ik ben heel dankbaar dat dit soort steun elke keer komt en dat ons werk gezien wordt. Elke keer krijgen we ook weer de zegen in dit soort cheques.”

Deel dit: