Bericht

Het optreden van Alma Latina tijdens Gluren bij de Buren

Geplaatst op 5 februari 2024, 17:17 uur
Illustration

Op zondagmiddag 4 februari 2024. veranderde de grote huiskamer in de Pastorie tijdelijk in een buurttheater voor de Gluren bij de Buren editie. De lokale amateurkunstenaars Alma Latina lieten hun bijzondere talenten zien in deze knusse huiskamer te Hoogland. Het was verstillend om dit allemaal mee te maken. Maar ook om de gezellige sfeervolle muziek te horen en te zien. Tijdens hun optreden werd regelmatig stil gestaan bij het slavernijverleden van Suriname. Bij de aanvang van hun 3-tal optredens sprak Ronald Dongor deze onderstaande tekst (zie document).

Tot slot: een aantal reacties van de muzikanten van Alma Latina
Gisterenavond op de bank beleefde ik “de vierde set” in mijn hoofd…..dat is een goed teken, want betekent dat dit mij voldoening gaf, en hoop ook voor jullie.   Alles is op zijn plek gevallen deze middag, en naast het muzikale van ons hebben we denk ik ook een boodschap overgebracht!   En niet te vergeten het dankbare werk van Raymond en Ruth onder de aandacht gebracht, met onze inspirator/motivator en verbindende factor.    Dank allen 😘

Ik kan het niet mooier verwoorden. Jullie ook heel erg bedankt voor je enthousiasme en inzet. Het was een mooi optreden en iets om trots op te zijn.

Krijg nog steeds kippenvel als ik de beelden terughaal. Mijn mooiste optreden ooit.
 
Ik sluit me aan bij jullie woorden. Boven verwachting genoten en gedeeld met elkaar. Toppers Klein is fijn😘👌🏾


Deel dit: