Bericht

Oproep aan oud-bestuurs- en commissieleden van Tennisclub Hoogland!

Geplaatst op 6 februari 2024, 13:52 uur
Illustration

Op 3 april 1974 werd TC Hoogland (TCH) opgericht en op 22 juni 1974 werden de banen geopend. TC Hoogland bestaat daarom dit jaar 50 jaar!  Dat gaat de club uiteraard vieren. Het jubileumfeest is gepland op zaterdag 8 juni vanaf 18 uur. 

Jubileumfeest
De fanfare komt, er is een buffet, muziek, een spannende pubquiz en een DJ tot in de vroege uren. Alle seniorleden zijn welkom en krijgen in maart een persoonlijke uitnodiging.
Maar ook de oud-bestuursleden en commissieleden wil het bestuur graag uitnodigen! In de loop van de 50 jaar zijn dat er vele geweest die hun steentje hebben bijgedragen aan het ontstaan en de verdere ontwikkeling van de club. Sommigen zijn nog wel lid bij de TCH, maar anderen niet meer. Een deel van hen heeft het bestuur kunnen achterhalen, maar niet allemaal. Helaas ontbreken ook vaak hun huidig postadres en mailadres. Daarom de volgende oproep!

Oproep!
Meld je als voormalig bestuurslid en/of commissielid - uiterlijk 15 april - aan via het volgende mailadres: jubileum@tennisclubhoogland.nl  
Vermeld je naam, je postadres, je mailadres en de functie(s) die je had en eventueel de periode. We houden je dan op de hoogte van de jubilemactiviteiten! Alvast bedankt! 

Illustration
 
Deel dit: