Bericht

Afscheidsconcert Vrienden van Annemiek Live!

Geplaatst op 3 maart 2024, 14:18 uur
Illustration

Na tientallen jaren met veel plezier zangles te hebben gegeven aan honderden leerlingen, is het nu tijd voor andere dingen. De vrijheid lonkt en ik heb besloten om in ieder geval te stoppen met het structureel wekelijks lesgeven. Dat betekent dat ook de concerten die ik met de zangers georganiseerd heb tot het verleden gaan behoren. Maar dat doen we niet zonder  een spetterend eindconcert. Op 13 april 2024 geven we een laatste concert in het Icoontheater.

We nodigen jullie dan ook graag uit voor ‘Vrienden van Annemiek Live’ 
Om 19.00 u. starten ca. 40 leerlingen en oud-leerlingen een avondvullende show met de beste nummers die in voorgaande concerten werden uitgevoerd. De ZAM huisband voor deze gelegenheid uitgebreid tot een 9-koppig ensemble zal weer voor een puike begeleiding van de zangers zorgdragen. 

In de loop der jaren werden vele tophits ten gehore gebracht tijdens de Theater- Tuin- Herfst- Lente- en Inhamconcerten van de Zangstudio. Daardoor konden de zangers die nu meedoen, putten uit een repertoire lijst van de meer dan 1000 liedjes. 

Er is een geweldig concert voorbereid met de beste nummers van die lijst, niet alleen gezongen door alle zangers samen, maar ook door groepen van 8, 6, 4 en 3 zangers. Daarnaast kan men luisteren naar solo’s en duetten al of niet met backing zangers. En natuurlijk zingen we een aantal koorstukken met alle zangers samen. 

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door een projectsubsidie van de Gemeente Amersfoort en een bijdrage uit het Sociaal Cultureel Fonds van de Amersfoortse
Zonder deze bijdragen zou dit concert niet mogelijk zijn geweest.

Wanneer je dit concert wil bijwonen moet je snel zijn! De tickets zijn, zolang de voorraad strekt, te bestellen via de onderstaande link: Kosten: € 19,00 per ticket inclusief een pauzedrankje en één gratis programma- / herdenkingsboek per huishouden. 

Illustration
 
Deel dit: