Activiteit

Eendaags 65+Toernooi van TCH op 27 augustus

zaterdag 27 augustus 2022 , 10:00 - 19:00 uur
Illustration

Op zaterdag 27 augustus 2022 wordt voor de 22e keer op de kunstgrasbanen van Tennis Club Hoogland (TCH) het EENDAAGS 65+ heren– en gemengd dubbeltennistoernooi georganiseerd. U wordt rond 10.00 uur verwelkomd op het park met koffie.

De wedstrijden vinden plaats ‘s morgens van 10.30 uur tot 12.30 uur en ’s middags van 13.00 tot 16.00 uur. U speelt 4 partijen van een half uur. Aanvang en beëindiging door middel van de “schoolbel”. Het aantal behaalde games is de uitslag en deze wordt direct na afloop van de partij doorgeven aan de wedstrijdleiding.

De lunch is tussen 12.30 tot 14.00 uur en staat in buffetvorm klaar in het clubhuis. Na alle wedstrijden is de prijsuitreiking, aansluitend gevolgd door een Chinees buffet.

De kosten bedragen € 20,00 per persoon, dat is inclusief lunch en avondbuffet. Verzocht wordt gepast geld mee te nemen. De kosten voor NIET spelende supporters die willen deelnemen aan het buffet bedragen € 15,00. Graag opgeven op hetzelfde e-mailadres als waarmee u zich inschrijft. Betaling van eigen consumpties is alleen mogelijk per pinpas.

De inschrijving sluit op 24 augustus 2022 om 18.00 uur. U kunt alleen inschrijven door een e-mail te sturen naar: 
65plustoernooi@tennisclubhoogland.nl met de volgende gegevens:
•<span class="cx_tab mceNonEditable" style="display: inline-block;">    </span>Uw naam
•<span class="cx_tab mceNonEditable" style="display: inline-block;">    </span>naam van uw partner
•<span class="cx_tab mceNonEditable" style="display: inline-block;">    </span>uw mobiele telefoonnummer,
•<span class="cx_tab mceNonEditable" style="display: inline-block;">    </span>de speelsterkte van beiden
•<span class="cx_tab mceNonEditable" style="display: inline-block;">    </span>categorie: (HD of GD)
U kunt zelf een partner zoeken (HD of GD) of individueel inschrijven, dan probeert de organisatie een partner voor u te zoeken. U krijgt van de TCH uiterlijk 24 augustus 2022 een bericht via de e-mail. Bij geen bericht bent u ingedeeld. Mochten er te veel inschrijvingen zijn, dan krijgt u van de organisatie bericht dat u op de reservelijst staat. 

Locatie
Tennisclub Hoogland (TCH)
Deel dit: