Activiteit

Dorpsfeest Hoogland gaat voor “Schoon” en sluit aan bij World Cleanup Day S

zaterdag 17 september 2022 , 10:00 - 17:00 uur

Stichting Dorpsfeest Hoogland heeft hart voor het milieu en een brede maatschappelijke functie. Vanuit hygiënisch oogpunt gebruiken we wegwerpbekers. Deze worden in gescheiden afvalcontainers afgevoerd voor recycling. We vragen onze gasten nadrukkelijk om het feestterrein schoon te houden en afval in de daarvoor bestemde afvalbakken te gooien. Maar dit jaar gaan we verder en doen we mee met de World Cleanup Day!

Op zaterdag 17 september 2022 is het internationale World Cleanup Day. Tijdens het grootste wereldwijde opruimevenement van het jaar houden we samen met meer dan 180 landen een grote opruimactie. Het doel? Zoveel mogelijk zwerfvuil opruimen! Natuurlijk dragen wij als Dorpsfeest Hoogland organisatie en bezoekers ons steentje hier aan bij. Deze dag zijn de vrijwilligers van “Groen Hoogland” aanwezig op het festivalterrein in de stand van Worldcleanupday033, met alle benodigdheden en informatie om niet alleen met elkaar het terrein vrij van zwerfafval te houden maar ook je eigen straatje in de wijk.

Voor de kleine rapers liggen er leuke KEISchoon033 Afvalbingokaarten klaar en komt Dustbin de mascotte van KEISchoon033 een bezoek brengen, de Afvalbutlers vermaken de bezoekers bewapend met een afvalprikker prikken er met humor op los. 

Om 10.00 uur wordt de WorldCleanupDay033 ludiek geopend op Dorpsfeest Hoogland door wethouder Micheline Paffen, je bent van harte uitgenodigd! 

 

Locatie
Feestterrein Dorpsfeest Hoogland
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Omschrijving doelgroep 
Bezoekers van het Dorpsfeest
Documenten
Deel dit: