Locatie

Peer! - Seats2Meet locatie

Maanlander 14a, Amersfoort
Horeca, Activiteitenruimte, Ontmoetingscentrum, Bedrijfsruimte, Innovatieve plek

Peer! is dé plek om ontspannen samen te werken.

Je kunt er vergaderzalen huren van twee tot tien personen (coronaproof). De ruimtes zijn licht, ruim en voorzien van snel internet. Er kan gebruik gemaakt worden van een grote monitor, beamer, flipover of whiteboard.

Ook zijn er intieme coachruimtes beschikbaar met fauteuils en een tafel, waar je een actieve en ontspannen houding kunt afwisselen. Deze ruimtes zijn ook zeer geschikt om samen te werken met enkele collega’s.

Naast de verhuur van zalen biedt Peer! de mogelijkheid om te flexwerken. Deze plekken in de gedeelde workspace worden ‘betaald’ met sociaal kapitaal. Sociaal kapitaal is de energie in de community. De een noemt dit het huiskamergevoel, voor de ander voelt het als familie. Bij Peer! helpen we elkaar een stap verder.

Peer! is een plek waar bedrijven en zelfstandige professionals elkaar ontmoeten, van elkaar leren en zakendoen.

Peer! maakt onderdeel uit van een internationaal netwerk van Seats2meet, waar ca. 200 locaties verspreid over de wereld bij zijn aangesloten.

Kom vergaderen in Amersfoort. Je kunt meteen een ruimte boeken: https://www.seats2meet.com/locations/674/Peer-Amersfoort-Noord

Voor meer informatie: https://www.peer033.nl

 

 

prijs en voorwaarden
Voor meer informatie zie ook: https://www.peer033.nl
Deel dit:
Projecten m.b.t. Peer! - Seats2Meet locatie
Hoofdgebruikers van Peer! - Seats2Meet locatie
Peer! - Seats2Meet locatie op de kaart