Bericht

Leeskring (2x per 6 weken, wo.middag of-avond)

Geplaatst op 2 maart 2022, 13:50 uur
Illustration

In de leeskring die wordt georganiseerd vanuit De Ontmoeting, huiskamer in de wijk, is plaats voor een paar nieuwe lezers. We lezen en bespreken in een tijdsbestek van 5 à 6 weken een boek. Man of vrouw, jong of oud: houd je van lezen, lees dan mee! De boeken kiezen we samen uit het aanbod voor leeskringen van de bibliotheek, maar je hoeft geen lid te zijn van de bieb om mee te doen.

De kosten zijn € 3,50 per periode, te betalen op het moment dat je het boek krijgt. Eén periode duurt 6 weken, waarin je aan het begin het boek krijgt uitgereikt en je een aantal weken de tijd hebt om het boek te lezen. Daarna gaan we het samen bespreken: Wat vond je ervan? Spraken de personages je aan? Waarom wel of waarom niet? Welke thema’s heb je ontdekt? Deze avond wordt ingeleid door telkens een ander lid van de leeskring.
Aan het eind van de avond lever je het boek weer in bij de coördinator.

We komen bij elkaar in De Ontmoeting, De Bekroning 2 in Amersfoort.

Er is nog plek! Dus vind je het leuk om te lezen en om met een groepje over de boeken te babbelen, meld je dan aan bij de coördinator: Janneke Bouwman, telefoon 06 – 4493 4415, e-mail: jannekebouwman@yahoo.com.

Deel dit: