Bericht

Nicasiusspeld voor vrijwilliger Johan Tolboom van de Eemruiters

Geplaatst op 26 november 2022, 15:22 uur
Illustration

Johan Tolboom, vrijwilliger Catering en Kantine van de LRV De Eemruiters en Ponyclub De Hooglandertjes in Hoogland, heeft op 20 november 2022 een Lenaert Nicasiusspeld ontvangen. Hij ontving de onderscheiding uit handen van locoburgemeester Micheline Paffen-Zeenni, tijdens een feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van zijn 30-jarig jubileum als vrijwilliger voor de vereniging.

Ruim dertig jaar is de heer Tolboom op verschillende avonden en in het weekend actief in de kantine van de vereniging. Naast de bardienst en het op peil houden van de voorraden, verzorgt hij onder andere de catering en koffie bij lessen, buitenritten en bij wedstrijden van de vereniging. Ook tijdens de kaartavonden voor senioren biedt hij een helpende hand.

Niet alleen de eigen vereniging, maar ook andere Hooglandse organisaties en verenigingen maken regelmatig gebruik van de kantine. Tijdens buurtbijeenkomsten, de Avondvierdaagse, Koningsdag, het Dorpsfeest Hoogland en bij diverse Wielertochten die vanaf het terrein vertrekken, is de heer Tolboom altijd aanwezig en verzorgt hij de inwendige mens. Daarbij toont hij een geweldige inzet en grote betrokkenheid.

Bron: Gemeente Amersfoort en facebookpagina De Eemruiters: https://www.facebook.com/eemruiters

Deel dit: