Bericht

Klussers gezocht voor een bijzondere verbouwing

Geplaatst op 1 mei 2023, 20:51 uur
Illustration

WE KUNNEN STARTEN!!
Toen we in augustus vorig jaar begonnen met het inzamelen voor de zolder van de Pastorie, durfden we niet te hopen dat we er met uw hulp al zo snel zouden zijn. De jeugd heeft koekjes gebakken, klusjes gedaan, kaarten verkocht en geholpen bij de catering. Ook zijn er vloertegels symbolisch verkocht en hebben we een keuken gekregen. We ontvingen een bijdrage uit het buurtbudget en hebben een sponsor voor de bouwmaterialen. Dat allemaal bij elkaar maakt dat we nu ruim € 23.000,- in kas hebben.

We gaan starten met de verbouwing!!
We zijn al begonnen met het opruimen van de zolder, die als opslag werd gebruikt. Alle spullen zijn zorgvuldig uitgezocht en worden vernietigd, verkocht of gedoneerd aan verschillende goede doelen.
Daarna kan het grote klussen beginnen. We beginnen met het isoleren van het dak om daarna alles mooi aftewerken. Ook worden er stopcontacten gemaakt en een keuken, toilet en airco gerealiseerd. De jongeren gaan creatief aan de slag met de gedoneerde meubelstukken en ook de keuze van de inrichting ligt deels bij hen.
Maar we kunnen het ook in deze fase niet alleen doen en hebben uw hulp nodig.
We zoeken klussers. Man, vrouw, oud of jong. Het maakt niet uit. Handige handen hebben we nodig.
Maar we zoeken ook mensen die de koffie of lunch willen verzorgen. Want die handige handen moeten ook wat drinken of eten.
Bent u niet in de gelegenheid om te helpen maar wilt u toch wat doen? We kunnen ook dingen gebruiken als koekjes, frisdrank of broodjes. De klus groep wordt erg blij van een zelfgebakken taartje of iets lekkers voor op brood. 😊

Een korte lijst van wat we nodig hebben:

  • Klussers.
  • Vakmensen zoals een loodgieter, elektricien en een stukadoor.
  • Mensen die de catering willen verzorgen.
  • Spullen voor het klussen zoals: een steiger, trap en/of vouwladder, verfspullen, schoonmaak spullen of een bouwstofzuiger.
  • Spullen voor de catering zoals: fris, sap, broodjes, beleg, koffie, thee en lekkere versnaperingen
  • Bouwmaterialen zoals: Electra bedrading, Electra buizen, stopcontacten, een sanibroyeur en een hangend toilet met reservoir.

Kan en wilt u iets voor ons betekenen kunt u hier contact opnemen met de werkgroep van onze geloofsgemeenschap.

De werkgroep is nu al heel blij dat het project door onze parochie breed gedragen wordt en wil iedereen alvast hartelijk bedanken voor de hulp. We houden u op de hoogte van de voortgang.

 

Deel dit: