Bericht

Bart van Lieshout en Larsse Vink de nieuwe eigenaren van Café de Noot

Geplaatst op 18 oktober 2023, 19:47 uur
Illustration

In Cafe / Restaurant De Noot, in Hoogland, werd recentelijk de herfst ingeluid met bockbieren voor de liefhebbers. Met muzikale omlijsting door The Foxes, met Ierse volksmuziek. Dit was op 15 oktober j.l.

Twee nieuwe eigenaren
In een reportage van Amersfoort Update van Peter Heuts en Joop de Keijzer zagen we dat dit café twee nieuwe eigenaren hebben. Dit zijn Bart van Lieshout en Larsse Vink.

In een collumn van Joop lezen we dit: ...Noemde eerder al het herfstbockbier van ‘Jopen’. Was samen met maatje Peter, tevens cameraman, op het bockbierfestival bij café restaurant De Noot in Hoogland. Maar liefst zes bockbieren werden er geserveerd door Bart, Rens, Britt, Kitty en Larsse. Een kort interview met mede-eigenaar Larsse Vink die dolenthousiast aan zijn nieuwe baan gaat beginnen, er vreselijk veel zin in heeft en er iets moois van gaat maken! De combinatie van bockbier, stoofvlees met frites en live muziek van The Foxes, met hun Iers/Keltische volksmuziek, bleek een schot in de roos. Volle bak daar in De Noot. De aanstekelijke muziek van gangmakers The Foxes zorgde voor een uitgelaten sfeertje, biertjes vloeiden rijkelijk, zowel binnen als buiten. Lees meer in de onderstaande link.

Tot slot Jos en Saskia dank voor jullie jarenlange gastvrij- en gezelligheid! -5-


Illustration
 
Deel dit: