Organisatie

Dorien Janse Personal Fysio & Training

Onderneming, Vereniging / club

Sportfysiotherapie en training


Bij mij ben je op het juiste adres voor een persoonlijke behandeling van jouw klachten. Ik luister naar jou en probeer samen met jou te ontdekken wat jouw lichaam nodig heeft om het zelfherstellend vermogen te beïnvloeden. Soms is dit fysiotherapie, coaching, een sportmassage, een trainingsprogramma of een advies/verwijzing naar een andere hulpverlener. Ik benader jou met een holistische visie, wat wil zeggen dat ik niet alleen naar de klacht kijk, maar ook naar de oorzaak van het ontstaan van de klacht.


Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie, die zich richt op de behandeling en begeleiding van sporters met lichamelijke klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Deze klachten kunnen veroorzaakt worden door sport, maar ook door overbelasting in werk of door houding. Ook niet-sporters zijn dus van harte welkom!


Wat kun je van mij als fysiotherapeut verwachten?
Tijdens een uitgebreide intake wordt er door middel van een vraaggesprek en een onderzoek geïnventariseerd wat de oorzaak van je klachten is en welke behandelmogelijkheden hierbij het beste werken. Ik stel vervolgens een behandelplan op.


Mijn praktijk is gevestigd aan de Ruimtesonde 7 (Calveen).


Naast fysiotherapie geef ik ook training aan 5 Bootcamp groepen in de wijk en kun je bij mij terecht voor vitaliteitscoaching, personal training, loopanalyse, techniektraining voor hardlopen en Ouder en Kind Bootcamp.


 

Deel dit:
Standaardlocatie
Bekijk Dorien Janse Personal Fysio & Training ook in