organisatie

Windesheim

Onderwijsinstellling

De waarde van praktijkgericht onderzoek
Met bijna 700 lectoren bij alle hogescholen van Nederland wordt er flink aan de weg getimmerd met praktijkgericht onderzoek. En ook onze hogeschool draagt daar haar steentje aan bij. Denk aan energietransitie, het klimaat en allerlei uitdagingen binnen de zorg, het onderwijs of het bedrijfsleven. Want juist hogescholen zijn bij uitstek toegerust om met praktijkgericht onderzoek bij te dragen aan de aanpak van deze vraagstukken. Daarbij steunen we op de knowhow en expertise van al onze lectoren en onderzoekers.


Praktijkgericht onderzoek aan hogescholen is onderzoek dat midden in de samenleving staat. De vraag die aan al het onderzoek ten grondslag ligt, komt voort uit de dagelijkse praktijk van organisaties en professionals. En dit onderzoek wordt uitgevoerd sámen met partners uit de praktijk. Resultaten vinden hun weg naar de beroepspraktijk en naar toekomstige professionals via de opleidingen.


 


Vragen?
Heb je vragen over studeren bij Windesheim? Stel ze aan onze medewerkers bij het Windesheim Informatie Centrum. Dat kan via telefoon, mail of app. We helpen je graag verder!


WhatsApp: 06 - 51 42 32 56
Telefoon: 0900 - 8899
E-mail: info@windesheim.nl 


Op werkdagen zijn we bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur


 

Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van Windesheim
Personen verbonden aan Windesheim
Bekijk Windesheim ook in