Jolanda Van der Burg

bewustzijns facilitator
Mijn expertise

Trauma is misschien een groot woord, maar iedereen kent pijn, lijden en verlies in het leven. Willen we daar niet allemaal vanaf? Ik help je dit te onderzoeken in jezelf, zodat jij weer bij jouw kern van heelheid komt. Zodra jij inzichten krijgt over je binnenwereld, en je liefdevoller bent voor jezelf, wordt de buitenwereld ook mooier en liefdevoller. 

Mijn mogelijkheden

De begeleiding is gericht op inzicht in jezelf, het versterken van je authenticiteit, het bewust worden van je overlevingsstrategieen als gevolg van eerdere, soms pijnlijke gebeurtenissen. Ik help je inzicht te geven in je overtuigingen, ideeen, concepten en patronen die je vanuit je opvoeding, school of je omgeving met je meedraagt. Misschien zijn ze nu niet meer helepend en belemmeren ze je. Met een interactieve zelfresonatie proces stel je je verlangen op, wat inzicht kan geven in je blokkade. Om zo weer bij je kern van heelheid te komen. Ik laat je kennis maken met de 3 principes die je vertellen hoe je ervaring tot stand komt en wie je in essentie bent. 


Een energetische massage is ook een mogelijkheid om de blokkades in je lichaam op te schone om er zo voor te zorgen dat je weer vrijer in het leven staat en je weer letterlijk vrijer kan bewegen. 


Andere tools die ik kan gebruiken zijn: ademwerk, emotiecoaching, compassievol onderzoek, energetische behandeling, EFT.


 

Relevante ervaring

Naast professionele kennis ben ik vooral mens en heb ik net als iedereen een rugzak vol met persoonlijke ervaringen en inzichten vanuit het leven. 

Organisaties van Jolanda
Bekijk Jolanda Van der Burg ook in