Paul Korting

Bewoner
Wie is Paul?

We zijn beide gepensioneerd en genieten van ons huis en tuin in de wilgenlaan.

Mijn werk en hobbies

Als vrijwilliger zit ik in het bestuur van de Stichting Natuurijs Peter's Baan te Soest. Ondanks dat ik er eigenlijk niet meer in geloof! - blijf ik door mijn passie voor het schaatsen en de vele mooie tochten die ik in mijn leven heb geschaatst, zolang mogelijk het bestuur ondersteunen met onderhouds werkzaamheden e.a. zaken.


Verzorg de collecte voor het Prinses Beatrix Spierfonds in 1e instantie in Hoogland en nu ook als in Amersfoort.    Zit ook in het landelijk statiegeld team van het Spierfonds en verzorg de acties bij supers in de provincie Utrecht.


Neem ook deel aan het Hooglands Dorpsteam en verzorg daar de sport 60+ door het Walking Football op dinsdag ochtend bij VV Hoogland en het wandelen (even weken) en fietsen (oneven weken) op maandag en vrijdag ochtend vanuit de Neng.


Mijn hobbies zijn schaatsen - ontstaan tijdens de winter van 1962/'63 waarin ook de elfstedentocht werd verreden. Ook het fietsen en dan de wat langere afstanden is wat ik nog graag doe.


 

Mijn omgeving

Mijn buurt is rustig maar ook aan het veranderen! Naast de Golden Oldies komen er steeds meer Kids van de New Generation. Zou naast het contact met de buurt app ook wat meer direct fysiek en verbaal contact wensen door bijv. het opnieuw opstarten van de buurt barbeque of een spontane tuin inloop.


De kreet Hoogland met elkaar en voor elkaar, geld maar zeer beperkt in de Wilgenlaan. Oorzaken zijn het gebrek aan communicatie, kennis en interesse van de bewoners onderling.


 

Mijn droom

Mijn dromen prive en met het werk als club tennisleraar zijn eigenlijk allemaal uitgekomen. Daar hebben de jaren waarin het plaats vond wel aan bijgedragen.


Heb nog 1 droom over voor mijn kinderen en klein kinderen. Het stoppen van de wereld bevolkings populatie. deze lijd namelijk onvermijdelijk tot < en > conflicten, dood en distructie. Mijn droom daarin is een wereld economie waar iedereen een prettig leven lijd.