Rianne Levi

Professional
Mijn werk en hobbies

Ik werk bij denkpunt, waar we mensen begeleiden met verschillende problemen. Als vrijwilliger schrijf ik artikelen voor Psychosenet, ook ben ik de auteur van Gestreept door het leven dit boek gaat over mijn persoonlijke worstelingen en ervaringen. Dit boek wijst ons een nieuwe, liefdevolle weg die hulpverleners zouden kunnen bewandelen, door de mensen die bij hen aankloppen niet langer te zien als ‘beschadigd’ of ‘iets mankerend’, maar als een medemens in tijdelijke verwarring. Op zoek naar liefde, begrip en iemand die écht naar ze luistert zonder ze te willen ‘behandelen’. Het leert de lezer dat oplossingen al in onszelf liggen. Dit is een boek vol hoop: zelfs het donkerste duister heeft maar een klein lichtpunt nodig om er doorheen te kunnen zien. Als zwerfboeken gaat dit verhaal rond in Nederland ook is het Gratis te downloaden.


Als hobby schilder ik graag, mijn schilderijen kun je bekijken op LittleLightByLeviArt ook speel ik piano, gitaar en stembanden.

Mijn expertise

We helpen met uiteenlopende hulpvragen. Dit kan gaan over onderwerpen zoals angst en stress, eetstoornissen, depressie, levens- en zingevingsvragen, verlies- en traumaverwerking. Jouw hulpvraag en verlangen vormen de basis van onze samenwerking. Aan de hand van de 3 principes gaan we in gesprek over het menselijke systeem. Hoe werkt het nu echt. Durf jij in de spiegel te kijken en een draai van 180 graden te maken? We beleven de wereld van binnen naar buiten. Wat speelt er in jou binnenwerled? Hier inzicht in krijgen zorgt voor innerlijke rust, vrijheid en een vredig gevoel. Je hoeft er niet hard voor te werken, het is heel dichtbij, dichterbij dan je denkt. Niet is toevallig en niets is wat het lijkt. Deze bewustwording zorgt voor een wauw gevoel.

Mijn mogelijkheden

Wil je meer weten of in contact komen, kijk op onze website: www.denkpunt.nl


Voel je welkom.